Тејлор Свифт зарадила више од Бреда Пита

Агенције
Тејлор Свифт зарадила више од Бреда Пита

Кантри звијезда Тејлор Свифт прошле године је зарадила више од 55 милиона долара. Часопис "Параде" објавио је да је то више него што су заједно зарадили Бред Пит и Ен Хатавеј.

Глумац Бред Пит прошле године је зарадио око 35 милиона, а оскаровка Ен је добила "скромних" девет милиона долара. Иако је млада, Тејлор је у шоу-бизнису од 14 године. У посљедње двије године имала је шест несрећних љубави, а сваком момку је посветила пјесму.

- Албуми јој се одлично продају. Освојила је седам "Гремија" и 143 остале музичке награде. Турнеје су јој распродате и за концерте се увијек тражи карта више. Ускоро ће надмашити и Мадону по популарности - каже портпарол Тејлор Свифт.

Године 2008. Свифтова је била у вези са поп пјевачем Џоем Џонасом, а послије раскида посветила му је пјесму "Forever & Always". Пјесму "Back To December" са њеног албума "Speak Now", Свифтова је описала као пјесму извињења. Многи су сматрали да је посвећена глумцу Тејлору Лотнеру.

Крајем 2012. године Тејлор Свифт и познати пјевач бенда "One Direction" Хари Стајлс виђени су први пут заједно на улицама Њујорка. Иако веза није службено потврђена, изазвала је гомилу негативних реакција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана