Тејлор Свифт у вези са Кенедијем?

Танјуг
Тејлор Свифт у вези са Кенедијем?

Америчка кантри звезда Тејлор Свифт у вези је са једним од млађих чланова најпознатије политичке династије у свијету, Конором Кенедијем, преносе амерички медији.

Лист “Њујорк пост” је објавио фотографије на којима се 22-годишња пјевачица и млади Кенеди, који је прошле недјеље прославио 18. рођендан, држе за руке док шетају на имању породице Кенеди у Кејп коду, у држави Масачусетс.

“Бостон хералд” пише да је освајачица шест Гремија “на брзину освојила” тинејџера с педигреом, као и да је у више наврата виђена у друштву Кенедијевих, укључијући и недјељну мису.

Тејлор и Конор су “усликани” и како излазе из пицерије у њујоршком предграђу, неколико сати након што је син Роберта Кенедија млађег поднио захтјев суду за право надгледања имовине своје мајке Мери, која је прошлог маја извршила самоубиство у 52. години.

Пјевачица, чији четврти студијски албум треба да изађе у октобру, недавно је у интервјуу за магазин “Вог” говорила о својој фасцинацији Кенедијевима.

Почетком мјесеца, Центар Роберта Ф. Кенедија за правду и људска права најавио је да ће на гала свечаности у децембру Свифтовој бити уручена награда Риппле оф Хопе као признање за њен “допринос друштвеним променама”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана