Тејлор Свифт поново сама

Агенције
Тејлор Свифт поново сама

Након само три мјесеца забављања, популарна пјевачица Тејлор Свифт окончала је своју везу са Томом Хидлестоном.

- Она је та која је раскинула. Том је желио да њихова веза буде јавна, а њој се није свидјела та идеја. Тејлор зна колико велики публицитет лоше утиче на љубавну везу, али Том није желио да је слуша - рекао је извор близак пару.

Занимљиво је то што су се вијести о раскиду појавиле одмах након гласина да Тејлор сумња да је Том користи због популарности.

- Том жели да њихова веза буде што више јавна, чак ју је и питао да се појаве заједно на додјели "Емија", али Тејлор жели да њен приватни живот остане приватан. Његова жеља за публицитетом је чини веома нелагодном - рекао је извор који тврди да је Тејлор убијеђена да је Том користи само због популарности.

Међутим, амерички таблоиди преносе да се енглески глумац у вези са Тејлор осјећа као ескорт особа.

- Том је несрећан, јер му се сви пријатељи смију иза леђа. Он чини све да успије његова веза с Тејлор. Чим она пожели, сједа у авион и лети на други крај свијета како би је видио - прича глумчев пријатељ.

Тому ово представља проблем, јер пјевачица то исто не чини за њега и дјелује као да љубав и жеља да веза успије није обострана. Том и Тејлор су у вези од јула ове године, а глумац је чак упознао и њене родитеље. Многе је зачудило када су се појавиле њихове папарацо фотографије недуго након њеног раскида са ди-џејем Калвином Харисом, али се испоставило да се Тејлор "смувала" са њим док је још била у вези са Калвином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана