Тејлор Свифт најавила нови албум "Мidnights"

Tanjug
Foto: TheGuardian

ЊУЈОРК - Америчка поп пјевачица и кантауторка Тејлор Свифт најавила је свој нови албум "Мidnights" на додјели овогодишњих МТВ (Video Music Awards) награда, током церемоније која је одржана у Пруденшал центру у Њујорку, пренио је музички часопис "Билбoрд".

Приликом уручења награде за најбољу верзију пјесме из 2012. године "Аll To Well", као и награда за најбољу монтажу и најбољи дугометражни формат, пјевачица се обратила публици најављујући свој нови албум. 

"Мој нови албум излази 21. октобра. Будите стрпљиви, сазнаћете све информације", рекла је она. 

Наиме, нови албум, који ће изаћи у октобру, садржаће 13 нових пјесама, а како је пјевачица најавила он представља "приче о 13 непроспаваних ноцћи расутих кроз живот". 

У најави, коју је пјевачица доставила организацији ВМА наводи се да нови албум представља скуп пјесама у којима се "љубав, страх и сузе преплићу", те да нове ноте доносе "лагану потребу да се побјегне од могуће грешке". 

Свифтова је инстакла да су нове пjесме резултат непроспаваних ноћи и скуп свих емоција "од којих се трудимо да побјегнемо", те да се нада да ће публика успјети да препозна поруку која је послата.

"Ово је албум чије су песме написане усред ноћи, путовањем кроз страхоте и слатке снове. За све нас који смо се бацали и окретали и одлучили да задржлжимо лампионе упаљене, те да кренемо у потрагу – надајући се да цћемо се, можда, кад сат откуца дванаес срести", рекла је Свифт. 

Подсјећања ради, посљедњи објављени албум ове америчке пјевачице је албум "Ред" из прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана