Тејлор Свифт избацила реиздање четвртог албума

ГС
Foto: гс

После издања "Fearless(Taylor’s Version )", које је по свом изласку одмах заузело прво мjесто на Билборд топ листи, Тејлор Свифт представила је "Ред (Taylor’s Version )".

Ријеч је о дугоочекиваном реиздању њеног четвртог студијског албума "Ред". Делукс верзија (ре)издања доноси 30 пјесама, међу којима су познати хитови "We Are Never Ever Getting Back Together", "I Knew You Were Trouble" и "22", али и потпуно нове нумере из њеног трезора песама.

"Ово је први пут да чујете свих 30 песама које сам написала за оригинално издање. Музички и текстуално овај албум представља особу сломљеног срца, поломљени мозаик различитих осећања која су се на крају уклопила у једну целину", каже ауторка о албуму.

На издању је угостила феноменалне музичаре, међу којима су Гер Лајтбоди, Фиби Бриџерс, Ед Ширан и Крис Стејплтон, са којим је снимила импресивну верзију нумере  "I Bet You Think About Me".

Ово реиздање је само наставак низа узастопних музичких успијеха који су почели 2020. године у којој је Тејлор објавила чак два нова албума – "Folklore" i "Evermore". Уз албум, на њеном званичном ЈутЈуб каналу је приказан кратки филм под називом "All Too Well: The Short Film"

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана