Таповци вратили публику у деведесете

Горан Обрадовић
Таповци вратили публику у деведесете

Београдска група "Тап 011", хитовима из '90-их, "запалила" је у петак бањалучку публику концертом на "Aквани" и бар накратко је вратила у то доба. Познате хитове ове групе као што су "Бунда", "Окрени 95", "Јети", "Досадан дан" и многе друге у један глас је пјевало неколико стотина посјетилаца, међу којима је било и много оних који нису били ни рођени у вријеме када су популарни "таповци" стварали ове хитове.

Једна од најуспјешнијих београдских група, у саставу Ивана Петерс, Гоца Тржан, Милан Бојанић, Петар Ступар и Ђорђе Пајовић, подсјетила је тако публику на хитове који су обиљежили музичку сцену деведесетих година прошлог вијека, а и увјерили се да они нису запостављени и да се и данас слушају.

Гоца Тржан испричала је да им је прво у плану било да одрже само концерт у "Београдској арени" у априлу ове године, али да су их људи и даље тражили па су одлучили да у старом саставу наставе да наступају и даље.

Ђоле је открио да је он продуцент свих концерта од априла, од када бенд поново свира. Ивана је, током наступа, Бањалучанима испричала како воли град на Врбасу и да се радује сваком доласку у Бањалуку, било то приватно или пословно. "Таповци" су открили да на јесен поново улазе у студио, јер како наводе, досадило им је да свирају исте пјесме.

Концерт групе "Тап 011", која је деведесетих година важила за једну од најпопуларнијих, одржан је у оквиру 15. сусрета младих Републике Српске, који су се одржавали у Бањалуци.

Осим музичког програма, током 15. сусрета младих одржане су бројне едукативне, креативне и спортско-рекреативне радионице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана