Тањи Савић муж пријети објавом интимних снимака

Г.С.
Тањи Савић муж пријети објавом интимних снимака

Пјевачица Тања Савић откако јој је супруг Душан Јованчевић отео дјецу и одвео у Аустралију, проживљава прави пакао, а недавно се суочила и са новим проблемима.

Она страхује да ће њен супруг остварити пријетње и објавити њихове интимне снимке, које чува у телефону.

"Душану је тешко пало то што више не може да контролише Тању и да је коначно престала да ћути о свему лошем што јој је радио. Ни под разно није очекивао да ће га јавно раскринкати после девет година брака. Како је све до тада он био тај који одређује шта ће и када говорити за јавност, осетио се угрожено као никад у животу, разбеснео се и досетио се да Тању може да заустави једино ако јој запрети јавним понижењем пред синовима и породицом",  каже извор и открива да је Јованчевић, након што је Тања изнијела у јавност све детаље њиховог односа, супрузи запријетио приватним снимцима насталим још на почетку брака.

"Била је млада када је пристала на Душанове сексуалне игрице, иако никада није била тај тип девојке. Неки снимци су настали пре него што су добили децу, а неки нешто касније. Никада није била горе него сада, а савете неколицине пријатеља да се обрати полицији не слуша. Верује да би тиме још више разбеснела мужа и да ће из освете уништити животе њихових синова. Ако се икада деси да он објави снимке, Тања то неће преживети", закључује пјевачицин пријатељ, пренијели су српски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана