Тања Савић трудна по други пут

Глас Српске
Тања Савић трудна по други пут

Осим што је њене планове везане за пут у Србију пореметила болест свекра, постоји могућност да Тања Савић допутује у родни Радинац тек сљедеће године, а разлог томе би могла да буде пјевачицина друга трудноћа.

Савићева, која се прије шест мјесеци породила и на свијет донијела сина Максима, повјерила се својој сестри Биљани, са којом се редовно чује преко "скајпа", да сумња да је у другом стању.

- Поверила се сестри Биљи да примећује неке симптоме уобичајене за трудноћу, али још није ишла код лекара да провери да ли је у другом стању. Душан зна за њене сумње и већ се унапред радује. Замолио је Тању да што пре оде код лекара и провери то или да уради тест, али она жели прво сама да постане сигурна у своје сумње, као када је затруднела први пут - рекао је извор близак Тањиној породици.

Недавно су медији спекулисали о томе да је Тања приморана да иде на наступе прије него што је планирала, јер се њен супруг налази у озбиљним финансијским проблемима. Наиме, притиснут дуговима и лошим пословањем, приморан је да са братом подијели рачуне и распрода наслијеђену имовину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана