Тања Савић се враћа у Aустралију

Глас Српске
Тања Савић се враћа у Aустралију

Тања Савић и њен супруг Душан Јованчевић отпутоваће у суботу са сином Максимом у Aустралију да би на миру покушали да спасу брак.

"Звезда Гранда" и њен муж, који су недавно били актери скандала мјесеца, пошто је Душан отео њихово дијете и покушао са њим да напусти Србију, одлучили су да што прије отпутују у Голд Кост да би, далеко од јавности, могли да разговарају о заједничкој будућности.

- Кренуло им је лоше чим су дошли у Србију. Душан је превише љубоморан, тако да су се само свађали. На крају им се десило оно са киднаповањем детета - каже неименовани извор и додаје како се надају да ће тамо бистре главе моћи да одлуче да ли ће остати заједно или се развести.

У прилог причи овог саговорника говори и то да Тања данима одлаже снимање спота за нови сингл, а ту вијест је потврдио и режисер Дејан Милићевић.

- Тања има много обавеза око детета, па је данима одлагала снимање. Не знам да ли ћемо до суботе успети да снимимо спот, јер би она тада требало да иде за Aустралију - рекао је Милићевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана