Тања Савић проговорила о љубави са Мукијем

GS
Foto: Instagram

Пјевачица Тања Савић обиљежиће 20 година каријере великим концертом у Београдској арени до којег је остало нешто мање од два мјесеца, а за Гранд је открила како се припрема за спектакл.

Говорећи о својим пјесмама Тања је свог емотивног партнера од којег се не раздваја Мухамеда Мукија Бешића и јавно ословила супругом, и подгријала сумње да се ипак удала у тајности.

“Треме нема за дивно чудо, пошто ја стално имам трему, али овај пут не. Не знам ни сама зашто, ваљда што сам 20 година на сцени па ми је све већ познато”, проговорила је Тања за Гранд о предстојећем концерту.

Пјевачица је открила и да ли је у тренуцима када је започињала каријеру мислила како би једнога дана могла да држи велике концерте, попут овог који ће се догодити 23. новембра.

“Веровала сам у себе, наравно и увек сам прижељкивала тако нешто велико, и што се тиче сцене а и простора у који стаје више од 20.000 људи, али сада нисам нешто много оптерећена са тим. Можда бих била више узбуђенија раније него што сам данас. Сада сам баш мирна. Припреме су у току али ја сам потпуно мирна”, открила је пјевачица.

Тања је признала и да ли би, када могла да врати вријеме уназад, данас нешто другачије у животу урадила, када је ријеч о њеној каријери.

“Па и не бих. Када сагледам читаву моју каријеру мени се све свиђа, као и како се све одвијало. Није било досадно. Било је ту и успона и падова, буквално као срчани ритам, као пулс. Мало овако, мало онако, али ОК је то. Преживела сам неке много велике ствари, доживела сам и велике хитове, а постала сам и мајка у међувремену. Све сам остварила, стварно, и ова Арена ће бити као круна мојој каријери”, испричала је Тања.

Пкевачица је истакла да ли је нека пјесма посебно боли и том приликом Мукија ословила мужем.

“Певачи кажу да су им све песме као деца, па не бих издвајала неке, али можда песме са почетка моје каријере. Пре неки дан сам слушала песму „Улица“. Та нумера са мог првог албума није толико запажена, али некако баш је лепа. И глас ми је у тој песми некако дечији, чист. Ја кад то чујем у колима, а нисам је ја пустила него је мој муж пустио и онда сам ја рекла: „Боже, како ми је дечији глас“. Баш ми је чудно и врате ми се неке емоције када сам певала ту песму”, нагласила је Тања.

Она је открила и да ли се њена дјеца радују мамином концерту у Арени.

“Да, али нису ни они оптерећени пуно. Навикли су они, ја сам их водила на пар мојих концерата по Црној Гори, тамо где сам могла да их водим где је било на отвореном, тако да су они упознати и знају како је све то и једва чекају. Радују се”, рекла је пјевачица.

Тањин муж Муки, како га зове, пјевачицу држи као мало воде на длану, и она је и сама свјесна да понекад и претјера са својим захтјевима.

“Испуњава све моје жеље. Можда и јесам захтевна, али то морате њега да питате, пошто ја за себе мислим да сам понекад стварно тешка. Мислим да му није лако поред мене. Јер сам јако захтевна, заиста. У последње време нарочито, не знам шта је то. Да ли што сам перфекциониста по природи, да л’ што сам уметник и све то има своје. Али он ме трпи очигледно. Мислим да је он једина особа која ме је трпела”, признала је Тања, а на питање да ли она трпи Мукија рекла је:

“Не, ја њега не трпим. Мислим да је он једина особа која би могла моје хирове и све оно што ја тражим да истрпи. Јер није лако, заиста није”.

По свему судећи Тања је дефинитивно пронашла своју сродну душу, што је и сама признала, а њен блажени поглед у очима то такође говори.

“Никад не можеш рећи да је то то, кад си заљубљен увек мислиш да је то оно право, али ја мислим да је то то”, додала је Тања.

Она је открила и да ли ће услиједити свадба након концерта у Арени.

“Увек су сва питања усмерена на ту област. Што се мене тиче ја сад припремам концерт, а полако ћемо за свадбу. Отом-потом”, закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана