Тања Савић пред разводом брака

Глас Српске
Тања Савић пред разводом брака

Иако је долазак Тање Савић и њеног супруга Душана Јованчевића из Aустралије у Србију дјеловао идилично, ствари у њиховом браку и нису тако сјајне и бајне, па фолк пјевачица ових дана размишља о разводу!

Наиме, пјевачицин брак је тренутно веома климав, а узрок је Тањина недавна пријава против мужа због насиља у породици и киднаповања дјетета! Савићева је Душана прије три дана пријавила полицији јер је наводно мислила да ће њиховог сина Максима одвести у Aустралију без њеног знања.

Извор из полиције је казао да се Тањин супруг уз помоћ надлежних органа вратио кући! Међутим, како тврде извори блиски младој пјевачици, иако је одлучила да у првом тренутку опрости свом супругу, већ сутрадан се замислила над својом ситуацијом и почела да размишља о разводу.

- Инцидент је Тању уплашио! Схватила је да су дошли у велику брачну кризу и да у будућности може да се понови слична ситуација, те да не зна како би то поднела. Због тога је, како се прича, изјавила да размишља да се разведе и тако предупреди све потенцијалне проблеме - рекао је извор близак Савићевој.

До њеног коментара новинари јуче нису успјели да дођу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана