Тамна страна славе: Папараци су ме пљували и вређали

Агенције
Тамна страна славе: Папараци су ме пљували и вређали

Током једног недавног интервјуа глумица Кира Најтли присјећала се непријатних момената са почетка своје каријере.

Кира Најтли постала је звијезда са 18 година, прославивиши се улогом Елизабет Свон у филму "Пирати са Кариба". Међутим, глумица тада није ни слутила колико ће јој тешко пасти неке негативне стране славе са којима је ускоро била приморана да се суочи.

"Бити константно окружен са 20 или 30 непознатих мушкараца који вас надгледају 24 сата дневно и називају курвом сваки пут кад изађете напоље у нади да ће измамити неку реакцију од вас, једна је крајње напорна и ужасна ствар", објашњава глумица.

„Били су напросто свуда. Шетали бисте се улицом, а неко би покушао да вам завуче фотоапарат под сукњу у жељи да "ухвати" ваш доњи веш, или вас једноставно пљунуо, упућујући вам погрдне називе. Или би покушали да разбјесне вашег партнера јер су такве фотографије имале четвороструку вриједност у односу на оне " обичне", додаје Најтли.

Срећом, глумица наводи да су ствари у њеном животу сада потпуно другачије.

„Претпостављам да, када се удате и родите дијете, они схвате да су мале шансе да ћете изаћи напоље и опијати се, па пређу на другу жртву. Али такође сматрам да и глумац временом доспије у неку фазу када и сам схвати да може да превазиђе све то" закључује Најтли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана