Тамара Еклстон: Тата ме је научио да се цjенкам и да будем штедљива

Агенције
Тамара Еклстон: Тата ме је научио да се цjенкам и да будем штедљива

ЛОНДОН - Тамара Еклстон, ћерка Бернија и Славице Еклстон,често је на мети критичара због свог раскошног начина живота, али она тврди да је веома штедљива, те да је то особина коју је наслиједила од свог оца.

Берни Еклстон познат је као велика циција, а своје кћерке Тамару и Петру често је критиковао због расипништва. Међуитим, Тамара тврди другачије.

“Увече искључујем гријање и гасим воду док перем зубе. Такође, авионске карте купујем пуно раније јер тако прођем јефтиније”, изјавила је те додала да ју је отац научио како да се цјенка у продавницама још када је била дијете, а свој посљедњи ауто купила је по 20 одсто нижој цијени управо захваљујући овој вјештини.

Старија кћерка челника Формуле 1, која је у вези са Омаром Кијамијем, недавно је сазнала да њен момак има криминални досије, али то није уздрмало њихову љубав. Тамара је као и остатак јавности мислила да је њен драги брокер, али се испоставило да је заправо криминалац и насилник.

Омар Кијами (38) је био 18 мјесеци у затвору због продаје украдених сатова, а осуђен је и због насилничког понашања. Казну из 1994. године је служио под другим именом, а праву истину о себи својој драгој одлучио је да затаји иако је пар већ започео заједнички живот, а чак су разговарали и о браку.

 Кијами је “Дејли мејлу” потврдио да су написи о његовој криминалној прошлости истинити: “То се догодило прије 18 година, док сам још био клинац. Неколико школских пријатеља знало је за моју тадашњу финансијску ситуацију те су ми понудили пет вредних “Rolex” сатова у пола цијене. То ми се чинило као тако добра идеја па сам је прихватио. Све што могу рећи је да сам био млад и јако глуп”, рекао је дечко Тамаре Еклстон.

Ова тајна није пољуљала Омарову и Тамарину везу.

“Омар ми је споменуо да је направио неку глупост док је био млад. Никад нисам вршила притисак на њега и тјерала га да ми каже о чему је ријеч, јер се очито радило о нечему на шта није поносан. Наравно, не оправдавам његове поступке, али сви праве грешке у младости”, изјавила је Тамара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана