Тамара Еклстон показала кћерку

Агенције
Тамара Еклстон показала кћерку

Богата насљедница Тамара Еклстон објавила је на "Инстаграму" прву фотографију своје кћеркице Софије.

Кћерка власника "формуле 1" Бернија Еклстона и бивше манекенке Славице Радић, породила се у понедјељак, а на првим фотографијама послије срећног догађаја просто блиста. 

- Добродошла на свијет Софија. Тешка је само 2,9 килограма. Ово је најпоноснији дан у нашим животима. Никада нисам осјећала оволико љубави - написала је Тамара на "Инстаграму".

Наравно, она изгледа беспријекорно сређено док лежи у кревету са малом Софијом, а на другој фотографији позирала је и у друштву супруга Џеја Рутленда. Иначе, они су се вјенчали послије само пет мјесеци забављања, а церемонија је трајала три дана и коштала близу 12 милиона фунти.

Лијепа Тамара запрепастила је све своје "пратиоце" на "Инстаграму" јер је прије порођаја објавила фотографију на којој је потпуно гола.  "Још само седам дана", написала је тада Еклстонова, а сада је фанове наставила да обавјештава и о развоју догађаја послије порођаја.

Она је прије двије године купила луксузну вилу на Бел Ејру, у Лос Анђелесу. У најскупљу кућу на тржишту некретнина у САД Тамара ће се ускоро уселити са Софијом и Џејом. Сваки дио ове виле одише луксузом и гламуром. Простор је пажљиво испланиран, од прелијепог дневног боравка и салона, до пространог базена. Нема сумње да ће позната љепотица уживати у раскошној вили.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана