Талас енергије на Оскару популарности

Aлександра Рајковић
Талас енергије на Оскару популарности

Јелена Томашевић, Санди Ценов, "Aмадеус бенд", "Рибља чорба", Хари Варешановић, Халид Бешлић, Селма Бајрами, Џенан Лончаревић, Aцо Пејовић наступили су у уторак увече у препуној дворани "Борик" у Бањој Луци.

Осим њих, на "Оскару популарности РС" запјевали су и Ивана Селаков, Дарко Радовановић, Шако Полумента, оркестар Дејана Петровића, Јован Перишић, Миле Китић, Вики Миљковић, Ребека Дремељ...

Публика је бурно поздравила све пјеваче, а свако је нашао нешто за свој музички укус. Од старе баладе Сандија Ценова "Малена", преко хитова Јелене Томашевић "Океани" и "Кошава", некадашњег представника "Евросонга", Харија Варешановића и "Лејле", све пјесме пропраћене су са одушевљењем публике. "Aмадуес бенд" представио је дио новог албума "Љубав и хемија", који је објављен прије мјесец и по.

Бора Ђорђевић је, као и увијек, "запалио" публику, која је доказала да би са његовом музиком радо остала више од "Минут са њом", како је насловљен његов албум.

Санди Ценов истиче да се увијек радује сусрету са бањолучком публиком.

- Иако многи кажу да је публика у Бањој Луци најзахтјевнија, моја искуства са ранијих наступа су позитивна. Зато увијек радо долазим у овај град - рекао је Санди.

Чланови "Aмадуес бенда" нису скривали задовољство што су постали дио велике музичке манифестације у Бањој Луци.

- Увијек се лијепо проведемо са бањолучком публиком, која је одлична. Имао одличан контакт са људима овдје, јер су увијек распевани и весели - кажу из "Aмадеус бенда".

Хрватска пјевачица Нина Бадрић није се појавила, а као разлог је навела болест. Такође ни пјевач Жељко Самарџић није дошао због смртног случаја у породици.

Обожаваоци Јелене Карлеуше остали су разочарани, јер пјевачица није била дио "Оскара популарности", иако је била најављена.

Организатор "Оскара популарности РС" је бањолучка "Квин естрада". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана