Таксиста откуцао Брамбла

Глас Српске
Таксиста откуцао Брамбла

Фудбалер Сандерленда Титус Брамбл (30) провео је ноћ на саслушању у полицијској станици због наводног сексуалног злостављања и посједовања дроге "A категорије".

A, како је некадашњи штопер Ипсвича, Њукасла и Вигана завршио у полицији? Па, "одвезао се" таксијем! Заправо, видјевши да се нешто "чудно" догађа на задњем сједишту његовог аутомобила, забринути таксиста, који је нешто прије тога повезао фудбалера и непознату даму, самоиницијативно је одлучио да напасника пријави полицији, па га је буквално оставио на прагу станице, гдје су га "покупили" дежурни полицајци.
- Брамбл је био у проводу, у једном ноћном клубу, до 2.30, а онда је позвао такси и упутио се кући, удаљеној двадесетак километара одатле. Међутим, таксиста се забринуо када је видио да фудбалер насрће на женску особу која је била са њим и умјесто да настави да вози гдје му је речено, "одбацио" је Брамбла до најближе станице и пријавио га полицији, која је одмах ухапсила фудбалера - потврдио је за енглески "Дејли Мејл" извор близак полицији.

Да све протекне "идеално" по Брамбла то вече, код њега је пронађен бијели прах, за који се претпоставља да је дрога, што ће бити утврђено послије анализе. Дефанзивац Сандерленда је послије хапшења пребачен из Стоктона у полицијску станицу у Мидлзбро, гдје је провео десетак сати, одакле је пуштен уз кауцију.

Брамбл се менаџеру Стиву Брусу и предсједнику Сандерленда Најалу Квину морао оправдати, јер су и у клубу са стадиона "Свјетлости" најавили интерну истрагу против фудбалера, коме се сљедећих дана, по свему судећи, не пише добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана