Тајно вјенчање Меган Фокс

Глас Српске
Тајно вјенчање Меган Фокс

Aмеричка глумица Меган Фокс удала се крајем прошле седмице за колегу Брајана Остина Грина на тајној церемонији на Хавајима, пренио је "Њујорк дејли њуз" са сајта "TMZ.com".


Звијезда "Трансформерса" и глумац који је играо Дејвида Силвера у ТВ серији "Беверли Хилс 90210" први пут су се вјерили 2007, затим прошле године раскинули вјеридбу, да би 1. јуна саопштили да су се поново вјерили.
То је први брак за обоје. Грин има осмогодишњег сина из једне раније везе.

Контроверзна глумица, по анкетама многих мушких часописа, најљепша жена свијета, Меган Фокс полако али сигурно преузима трон Aнђелини Џоли.
Послије манекенске каријере и филмског дебија 2001. године, млада Меган је за кратко вријеме доспјела у жижу јавности. Улога у филму "Трансформерс", из 2007. године, била је пресудна да се глумица, позната само по епизодним улогама у мањим ТВ серијама и филмовима, трансформише у веома препознатљиву и тражену холивудску личност.

Рођена је прије 24 године у америчкој држави Тенеси. Родитељи су јој се развели док је била мала, па су њу и њену старију сестру одгајили мајка и очух. Њеним венама теку ирска, француска и индијанска крв. Већ у петој години почела је да учи плес и глуму, што је и наставила и послије пресељења породице на Флориду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана