Тајни живот Лејди Гаге

Агенције
Тајни живот Лејди Гаге

Лондон - Лејди Гага је роб своје ексцентричне личности толико да не може да се искључи чак ни у току секса, каже некадашњи блиски извор контроверзне пјевачице, који је открио и многе њене тајне...

Неименовани извор, некадашњи члан Гагине екипе, јуче је шокирао свијет тврдњама да је пјевачица изгубила разум захваљујући алтер егу који је створила.

- Нико је не зове Стефани. Чак је и мајка почела да је зове Гага. Она више не види разлику између стварности и перформанса. Као да живи живот у универзуму који је сама себи створила.

Како каже, некада несигурна Стефани постала је „манијак” који воли да има секс гдје може бити ухваћена, мора да има сваког типа ког пожели и користи чудне играчке у соби.

- Она мора имати сваког мушкарца ког пожели, навео је њен бивши пријатељ додајући да је без имало милости преотела глумца Тејлора Кинеја тадашњој дјевојци

- Снимала је спот за пјесму „Yоu & I“ у Небраски са тадашњим дечком Луком Карлом, а унајмила је Тејлора да га глуми у споту. Варала је Лука са Тејлором, а онда га је оставила, а такође натјерала и Тејлора да остави своју дјевојку.

Он је такође описао и како је музичка индустрија утицала на Лејди Гагу, о којој медији ових дана дана спекулишу јер размишља о корекцији носа.

- Стефани има тамну косу али је блајха, пошто су јој говорили да личи на Ејми Вајнхаус. То јој се уопште није допадало. Поштовала је оно што Ејми ради, али није жељела да личи на њу већ на супермодела.

У шокантној исповијести Пријатељ наводи да оно што савјетује својим фановима она прва не поштује.

- Увијек им говори да воле себе без обзира на све, али мислим да то није оно чега се она прдржава. Чак и када се бори против малтретирања по школама и улицама, она је то радила дјевојци која јој је пјевала пратеће вокале. Не знам шта се десило, али из чиста мира је почела да вришти на њу и да је псује. Сви смо били шокирани, изгледала је као да је доживјела нервни слом и истресла се на тој девојци.

Због сличног понашања њена бивша најбоља пријатељица, касније и асистенткиња Џенифер Онил, поднијела је тужбу у вриједности од 250 хиљада долара против пјевачице због прековременог рада и малтретирања на послу.

У међувремену, Лејди Гага је објавила да до изласка новог пројекта АРТПОП неће бити активна на Твитеру, а први сингл очекујемо 19. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана