Тајни мејлови, фотографије и поруке које су уздрмале Холивуд

Aгенције
Тајни мејлови, фотографије и поруке које су уздрмале Холивуд

Немојте слати мејлом, или MMS-ом или неким другим путем икакве фотографије, нити поруке које не желите да види онај коме нису намjењене. То је оно што су тешком муком научиле неке познате личности. Њихова приватност постала је, бар на кратко, доступна свима.

Скарлет Јохансон

Голишаве слике Скарлет процуриле су у јавност 2011. године, након што јој је хакован мејл.  

Фотографије су биле намjењене њеном тадашњем мужу, Рајану Рејнолдсу, али су завршиле на интернету и видjели су их сви. Када је приликом једног интервјуа упитана за фотографије, рекла је:  

- Нећу да изигравам жртву и црвеним од срама. Неко ми је украо нешто и то што је урадио је болесно.  

Џон Траволта

У мају прошле године, Траволту је тужио масер који је тврдио да је познати глумац хтио да има секс са њим током сеансе.  

Мјесец дана касније, Траволтин дугогодишњи асистент изјавио је да је он не само хомосексуалац, него и да је у вези са мушкарцем већ шест година.

Колин Фарел

Снимак секса који приказује познатог глумца и његову тадашњу дјевојку, Никол Нарајн, процурио је 2006. године.

Видео је снимљен дије године раније, и иако је Колин дао све од себе да се не појави у јавности, неки дијелови су нашли пут до шире публике. Сајт на коме је објављен видео убрзо је угашен.

Кристина Хендрикс

У марту 2012. у јавности су се појавиле фотографије Кристине Хендрикс са обнаженим грудима.  

Глумичин заступник је порекао да су те фотографије украдене са њеног телефона и изјавио да обнажене груди припадају другој жени.

Џастин Тимберлејк

Телефон Миле Кунис хакован је 2011. године, а на њему су пронађене неке голишаве фотографије које је већина приписивала Џастину Тимберлејку (њих двоје су глумили заједно у филму ‚‚Friends with benefits'' те године).

На једној слици Џастин без мајице лежи на кревету, на другој ради шале има розе гаћице на глави, а на трећој слици су гениталије, али су и Џастин и Мила порекли да су то његове гениталије.  

Џенифер Лопез

Одломци секс видеа Џенифер Лопез и њеног бившег мужа Ное појавили су се у јавности 2011. године (снимак је настао на њиховом меденом мjесецу 1997).

Ноа је хтио да профитира, али је Џенифер добила на суду и тако се осигурала да ће снимак остати ван очију јавности.  

Бред Пит

Кад је био на одмору 1995. са тадашњом дјевојком Гвинет Палтроу, Бред је фотографисан како се го сунча, а фотографије је купио ‘’Плејгрл’’ и објавио их без одобрења.

Бред је тужио часопис, којем је забрањено да испоручи остатак копија тог броја.  

Принц Хари

Прошлог Љета у јавности су се појавиле фотографије голог принца фотографисане док се проводио у Лас Вегасу. На фотографијама Хари је био потпуно го и покривао је своје међуножје, док је иза њега стајала изгледа исто тако гола дјевојка. Неколико мјесеци касније, упитан за овај инцидент, рекао је:  

- Изневјерио сам самог себе, своју породицу и многе друге људе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана