Тајни концерт Ејми Вајнхаус у Лондону

Глас Српске
Тајни концерт Ејми Вајнхаус у Лондону

Пјевачица Ејми Вајнхаус одржала је тајни концерт у лондонском клубу "100" уочи европске турнеје, која почиње сутра концертом у Београду.

Пјевачица је, како преносе британски таблоиди, била трезна све вријеме концерта и звучала је одлично.

- Нестала је крхка, свадљива и непредвидљива Ејми. Није пила вотку на позорници и није свратила до неке биртије на путу за концерт - рекао је неименовани очевидац листу "Сан".

Он је додао да је Ејми у фантастичној форми и да је изгледала и звучала одлично.

- Забављала је посјетиоце својим шалама и шалила се на свој и на рачун свог оца Миша. Запријетила је и да ће показати груди и нашалила се на рачун тога што је добила неколико килограма - додао је извор.

Пјевачица је извела неколико нових пјесама, као и колекцију хитова попут "Rehab", "Valerie" и "Back to Black".

Ејми, која годинама има проблема с алкохолом и наркотицима, почетком мјесеца је провела шест дана на клиници за лијечење болести зависности у Лондону спремајући се за турнеју по Европи. Због рехабилитације, њен дуго очекивани трећи албум још није објављен.

Београд

Ејми, млада британска звијезда, вечерас стиже у Београд и изразила је жељу да обиђе град.

Испод зидина Калемегдана већ неколико дана траје монтирање бине за спектакл. На Калемегдану ће Ејмин глас одјекнути око 22.45, а с њом ће на сцени бити деветоро музичара. Послије поноћи на бину ће истрчати икона електронске музике Моби, а прије наступа свјетских звијезда публику ће загријавати популарни регионални извођачи: Елементал, Беи д Фиш и Земља грува.

Организатори су казали да се карте за концерт још могу набавити на неколико локација у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана