Тајне савршеног изгледа холивудских љепотица

Глас Српске
Тајне савршеног изгледа холивудских љепотица

Готово да не постоји жена која не завиди холивудским љепотицама на беспријекорном изгледу. Осим генетике, за њихову савршену линију заслужна је редовна вјежба и наравно прехрана темељена на великим количинама воћа и поврћа. Ева Лонгорија и Џенифер Енистон само су двије у низу холивудских љепотица на чијем савршеном изгледу завиде жене широм свијета.

Ева Лонгорија не бјежи од хране. Дневни режим подијелила је у шест мањих оброка, међутим, "упила" је савјете стручњака, па су воће и поврће основне намирнице које користи за припремање укусних јела.

Вјеровали или не, понекад се почасти и чоколадом и другим слатким намирницама, али не више од два пута седмично. Како би организам очистила од штетних твари, свакодневно пије два до три литра обичне воде.

Елизабет Харли умјесто у чаши вина ужива у испијању жестоких пића. Додуше, послије четрдесете престала је пити кафу, а осим тога, сексепилна глумица већ неко вријеме конзумира храну само једанпут дневно, а готово свако вече гладна одлази у кревет.

Звијезда хумористичке серије "Пријатељи" Џенифер Енистон углавном конзумира махунарке, воће, поврће и житарице. Од меса припрема само пилетину и ћуретину, а остатак прехране темељи се на риби и осталим плодовима мора, преноси "Национал". Тврди да се не суздржава од слаткиша, међутим, као и остале љепотице, слободно вријеме проводи вјежбајући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана