Тајна писма Бреда Пита бившој дјевојци: Увијек ћу те вољети

Aгенције
Тајна писма Бреда Пита бившој дјевојци: Увијек ћу те вољети

Славни глумац је крајем осамдесетих година био у вези са Џил Шолден, која је недавно открила како јој је написао најљепшу пјесму коју је мушкарац икада посветио жени.

Док холивудски глумац празнике проводи са вјереницом Анђелином Џоли и њиховом дјецом у Аустралији, сви медији брује о љубавним писмима која су упућена бившој дјевојци.

"Обожавам те. Увијек ћу те вољети. Не могу да престанем да размишљам о теби. Нисам потпун док ти ниси поред мене", само су неки од дијелова писма.

Бред је с колегиницом Џил био у емотивној вези крајем осамдесетих година. Она је признала да је најљепше љубавне пјесме добијала управо од познатог глумца.

"Био је тако романтичан", закључила је, а везу с њим описала као најљепше животно искуство.

Занимљиво је да је Џил Бреду сломила срце након што га је 1989. године оставила због другог мушкарца. Бред је тада говорио да му је то било једно од најгорих раздобља у животу.

"Никада не можеш да заборавиш тако нешто, мислим да још увијек нисам сасвим преболио тај осјећај понижења", признао је глумац својевремено.

Иначе, Анђелина је упозната са причом о Бредовој бившој дјевојци, а када је прије двије године открила колико је Бред волио Џил била је јако љубоморна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана