Тајна Аделиног самопоуздања - тијесан доњи веш

Блиц
Тајна Аделиног самопоуздања - тијесан доњи веш

Лос Анђелес - Адел увијек изгледа заносно на црвеном тепиху и зрачи старовременским гламуром. Њен стилиста открио је тајну доброг изгледа британске музичарке – кључ Аделиног самопоуздања је тијесни комбинезон од спандекса.

- Она увијек носи тијесан доњи веш на црвеном тепиху. Добар стезник је заиста важан, јер вас он фино 'заглади' – каже Аделин стилиста Гаел Пол у разговору за „Sunday Mirror".

Он каже и да ова свјежа мама не пати од уобчајених комплекса који опсједају друге звијезде.

– Адел је заиста задовољна својим изгледом. Мислим да јој самопоуздања никад не мањка. Нема комплексе уобичајене за многе звијезде које облачим – каже стилиста који живи у Лос Анђелесу.

Изузетак: Адел ријетко носи одјећу која није црна, али на додјели Гремија 2013. дошла је у цвјетној хаљини марке Валентино

Гаел је открио и зашто Адел најчешће носи црну боју.

– Адел стално носи црно јер обожава Џонија Кеша, а он је носио црно и, при том, имао диван брак са Џун Картер. Адел често погледа себе у огледало и каже , 'О, Гаел, изгледам исто као она'!  - открива стилиста.

Пјевачица је одавно изјавила да одолијева притиску јавности да треба да смрша и да умјесто тога ужива у животу.

-Видјела сам како килажа управља животима неких људи и троши их. Не желим такав живот. Нараво да имам комплексе али не дружим се са људима који ми указују на њих. Живот ми је иовако пун драме и немам времена да бринем о бесмислицама као што је мој изглед. Не волим да идем у теретану. Волим да једем укусну храну и пијем добро вино – казала је Адел једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана