Тајгер жели да буде боља особа

Глас Српске
Тајгер жели да буде боља особа

Aмерички голфер Тајгер Вудс зна да не може поправити штету коју је направио својој породици признавши да је годинама варао своју супругу те је истакао да се жели промијенити и постати боља особа због своје дјеце, кћерке Сам Aлексис и сина Чарлија.

Тајгер је у интервјуу за магазин "Live" открио да се сваког дана све више труди да буде боља особа. Вудсу (35) нису важни трачеви већ се жели промијенити због дјеце, коју има из брака са бившом манекенком Елин Нордгрен.

- Био сам невјеран, лагао сам и имао љубавнице. Оно што сам чинио било је неприхватљиво и сад знам да само себе могу за то кривити. Не могу поправити штету коју сам направио својој породици - изјавио је Вудс.

Aмериканац који се пријавио у клинику за лијечење од сексуалне зависности каже да се тренутно труди да опере љагу са свог имена. Признао је да му сваког дана све више недостаје преминули отац Ерл, који би му пуно помогао у лошим тренуцима.

- Били смо невјероватно присни. И данас памтим његове генијалне савјете - рекао је Тајгер и додао да се послије развода осјећа боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана