Тајгер Вудс имао љубавницу

Глас Српске
Тајгер Вудс имао љубавницу

Двадесетчетворогодишња конобарица Џејми Грабс из Лос Aнђелеса тврди да је имала аферу са најбољим играчем голфа на свету Тајгером Вудсом, наводећи да има фотографије и SMS поруке као доказ, пише амерички "Телеграф".

Грабсова је за магазин "US weekly " изјавила да је почела да се виђа са Вудсом у априлу 2007. године те тврди да су од тада они спавали заједно 20-так пута и каже да то може и доказати, са више од 300 "врућих" SMS порука које су размијенили. Грабсова је рекла да је Вудса упознала у ноћном клубу у Лас Вегасу и да су од тада почели да се повремено виђају.

Скандалозне тврдње конобарице из Лос Aнђелеса појавиле су се истог дана када је полиција на Флориди саопштила да Вудс неће бити кривично гоњен, али да ће платити казну због несавјесне вожње, послије удеса у близини своје куће у Орланду, у коме је био једини учесник.

Наиме, Вудс се забио својим теренцем  "cadillac escalade" у хидрант и дрво одмах испред своје куће при брзини од око педесет километара на час. Његова жена Елин Нордгрен рекла је полицији да је палицом за голф разбила прозор на аутомобилу како би га извукла напоље.

Међутим, процурила је прича како је за несрећу крива управо Тајгерова супруга Елин која је једноставно пукла због његове наводне преваре. Према Перезу Хилтону, најпознатијем свјетском блогеру с увидом у животе славних, Елин се гадно посвађала с славним и пребогатим голфером па га је у бијесу и изгребала по лицу. Односно да његове повреде лица нису посљедица несреће, већ породичног насиља. Перез тврди и како је Елин сломила прозор голф палицом прије несреће те га је уништавањем аутомобила деконцентрисала па се Тајгер забио у дрво.

Мистериозна особа са којом је Вудс наводно био у вези је бивша хостеса једног ноћног клуба у Њујорку Рејчел Јучител. Међутим, она тврди да то није истина и да је Вудса срела свега два пута у животу те додала да је била случајност што су обоје боравили у истом хотелу у Мелбурну прошлог мјесеца.

Вудсов успон почео је 1997. године кад је као 21-годишњак освојио голферски Мастерс. Послије је то поновио још три пута, а у својој богатој каријери освојио је више од 90 турнира. Иначе, у браку је са супермоделом Елин Нордегрен с којом има двоје дјеце

Вудс, који је по заради не само први голфер, него и најплаћенији спортиста свијета с више од милијарду долара од турнира и спонзорских уговора, вратио се ове године у врхунску форму након вишемјесечне повреде, те је освојио шест турнира у низу.

- Страшно се радујем овој години. Кад се узме у обзир шта сам све прошао посљедњих мјесеци и какву сам годину имао, онда је овакав мој повратак чудо и зато сам јако поносан. Надам се да ћу сљедеће године бити још бољи - најавио је Вудс оптимистично 2010. годину прије неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана