Тајчи о Евросонгу и популарности: "Нисам тада знала што ме чека"

Nezavisne
Foto: printscreen

Након што је одселила у САД, Татјана Цамерон Тајчи (51) је почела пјевати духовне пјесме. Широм те земље је имала мноштво духовних концерата и исказала се као једна од водећих умјетница у том жанру.

Уз то, постала је једна од мотивационих говорника у католичкој цркви.

Овај је пут свој талент искористила како би мотивисала своје пратиоце на друштвеним мрежама. У Инстаграм објави тако се присјетила Евросонга.

"Од најраније доби имала сам јасну визију што желим радити, како се желим осјећати и што желим допринијети свијету. Када сам 1990. побиједила на натјецању које ме учинило суперзвијездом у својој земљи, нисам знала што ме чека. Хтјела сам пјевати, жељела сам осјетити љубав и повезаност с публиком и хтјела сам донијети мало радости у свијет", написала је и додала:

"Оно што се догодило (побједа) био је узбудљив бонус, али већ сам имала све што сам жељела, радила и замишљала, доживјела сам радост, љубав и невјеројатну повезаност са својом публиком. Кад сам 1992. одлучила отићи, жељела сам учити и расти, хтјела сам се осјећати слободно и аутентично и хтјела сам са свијетом подијелити другачију врсту радости, ону коју сам тражила да пронађем себе."

Рекла је да је поносна на пут који је у животу прошла јер је слиједила своје срце.

"Када живите свој живот и слиједите унутарњи глас (који је вођен и укоријењен у љубави), отпуштајући везаност за исход, то доводи до најневјеројатнијих исхода. Обично много бољих од онога што наши ограничени умови могу смислити. Никако нисам могла замислити невјеројатан животни пут који сам до сада прошла. Сједит ћеш крај свог одраслог дјетета и присјетит се кад си га први пут држао у наручју, гледат ћеш садницу рајчице која ниче на твојој прозорској дасци, пјеват ћеш пјесму у ауту на путу кући од посла и сузе ће тећи. Отворит ћете улазна врата и бит ћете захвални за ружичасти излазак сунца који ћете доживјети и осјећат ћете се као Суперзвијезда живота. Бит ћете на врху животних љествица. Јер сви ти тренуци односе се на повезаност, нешто за чим сви чезнемо", закључила је Тајчи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана