Свјетски топ модели у врху елитне проституције

dnevnik.hr
Свјетски топ модели у врху елитне проституције

Бивша елитна проститутка Ребека Вудард у својој књизи објавила је како су јој клијенти биле познате звијезде.

"Дјевојка на позив" високе класе, Ребека Вудард, у својој новој књизи "Call Girl Confidentail" тврди да су међу њеним бившим клијентима биле и многе познате звијезде, али и да су се елитном проституцијом бавили и свјетски топ модели.

Вудардова, која је књигу издала под својим псеудонимом Ребека Кејд, ушла је у тај свијет почевши да ради као тзв. "call girls", за злогласну њујоршку мадам Кристин Дејвис.

Она тврди да су на тај начин зарађивали и многи топ модели који су се истовремено смијешили с насловница најпознатијих свјетских часописа, укључујући "Vogue", "Elle" и "Haroer's Bazaar", пише Business Insider.

"Повремено су се састајали с клијентима у луксузним хотелима' ("outcalls"), открива Ребека начин рада својих колегиница, а повремено би се нашли и у Кристинином дому гдjе су радили "злочесте ствари".

Вудардова није објавила о којим се то славним особама ради, али је навела неке информације о мушкарцима који су их плаћали.

Неки од њих су 'конзервативни гувернер', 'успjешан власник ноћног клуба који је често организовао кокаин журке и 'познати пијаниста који би назвао сваки пут када је био у граду. Навела је и блискоисточног принца који је имао навику да одсjеда у хотелу Плаза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана