Свјетски медији поново пишу о српској старлети: Нејмаре, види шта пропусташ

Агенције
Свјетски медији поново пишу о српској старлети: Нејмаре, види шта пропусташ

Свјетски медији већ су писали о српској старлети Сораји. Ипак, изгледа да их је нешто посебно опчинило чим се поново нашла на страницама страних таблоида.

Наиме, они су објавили фотографије старлете са одмора, споменувши притом и њеног бившег дечка фудбалера Барселоне Нејмара, који је, како наводе, раскидом са Сорајом доста изгубио.

"Српска љепотица ништа не препушта машти, што њене пратиоце доводи до лудила. Она је поставила провокативне фотографије на којима се види како ужива забављајући се и сунчајући се на Тајланду", пише британски "Сун".

Такође су навели како српској старлети није страно скидање пред камером, што редовно дијели са својим пратиоцима на Инстаграму којих има преко 200 хиљада.

Комплименти на рачун изгледа тридесетогодишње старлете стално пристижу, а она не крије да је у прошлости имала проблема са самопоуздањем, што се данас и не види. Међутим, има и критика и прозивки, али Сорају изгледа то и не дотиче, пише овај медиј.

Наравно, највише коментара било је о њеним грудима, па док једни не престају да хвале њен бујни деколте, други истичу како су у питању силикони.

"Савршене? Шта је вама овде савршено? Ово су 100 одсто силикони. Све је пластика и фотошоп", само су неки од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана