Свјетски медији о венчању Ане и Бастијана: Гости нису знали ништа, само су им рекли да дођу на аеродром

Агенције
Свјетски медији о венчању Ане и Бастијана: Гости нису знали ништа, само су им рекли да дођу на аеродром

Данас је у готово свим европским медијима на насловној страни Ана Ивановић и њен изабраник Бастијан Швајнштајгер.

Нагађања медија о вјенчању су почела оног тренутка када су Ану и Бастијана папарици усликали како уживају пловећи каналима у Венецији.

Британски "Дејли Мејл" се највише осврнуо на мјесто вјенчања, односно "Plazzo Cavalli", Венецијанска градска скупштина, која је намијењена за церемомније вјенчања још од 1990. године. Према писању овог британског листа гости, наводно, нису знали мјесто вјенчања, и да им је речена да би требало да се појаве на аеродрому у понедјељак и да је све остало било изненађење.

Амерички "tennisworld" такође је пренео вијест о вјенчању Ане и Бастијана и највише су били фокусирани на списак гостију из свијета спорта. Поред људи из свијета фудбала на свадбу су позвани и познати из свијета тениса попут Ангелике Кербер и Ендија Марија, мада страни медији пишу да ће Мари бити спречен да дође. Родитељи Ане и Бастијана су такође у Венецији.

Британски "Мирор" назвао је церемонију гламурозном са освртом на тадиционалну бијелу хаљину Ане Ивановић и морнарско плаво одијело Швајнштајгера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана