Свјетски медији о српском јутјуберу: Упао у пећину, имао директан сусрет са медвjедом на Озрену

Г.С.
Свјетски медији о српском јутјуберу: Упао у пећину, имао директан сусрет са медвjедом на Озрену

Српски јутјубер Стефан Јанковић, познат као Јанко, завршио је у готово свим свјетским медијима након што је преживео директан сусрет са два медвједа.

Од раније познат по несвакидашњим изазовима у које се упушта, Јанко је ријешио да проведе 24 сата у шуми, када се, очи у очи, сусрео са овим дивљим животињама.

Јутјубер се завукао у пећину гдје су медвједи спавали, а потом се попео на дрво.

- На ивици живота - написао је испод снимка млади јутјубер где видимо како се сусреће са медведом, а страх се видео у његовим очима.

- Нећете веровати шта ми се десило. Проводим 24 сата у шуми и нападне ме медвед. Тј. није ме напао, али ме чека. Ту је и други - говорио је Јанко на другом снимку, а тада се крио на дрвету.

Иначе, када је Јанко покушао да изађе из пећине, сав у блату, медвјед га је чекао испред, а затим га је њушкао по лицу, што је Јанковића престравило.

Ипак, успио је да се провуче и прође поред њега.

Страни портали као што су „Дејли Мејл“, „Фокс њуз“ и други, извјештавали су о нашем јутјуберу, а Јанковић је за један дан прикупио преко 100.000 нових пратилаца из иностранства.

Стефана Јанковића на Инстаграму прати преко 968 хиљада људи, а веома је активан и популаран и на ТикТоку и Јутјубу, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана