Свијет више неће бити исти - Ким Кардашијан постаје адвокат?

ГС
Свијет више неће бити исти - Ким Кардашијан постаје адвокат?

Постоји тренутак у једној од раних сезона “Keeping up with the Kardashians” у којој Ким просто не може да се смири.

Разлог је фабулозно површан и истовремено разоружавајуће близак сваком од нас.

На једном од породичних љетовања, док је пливала изгубила је дијамантску минђушу међу азурно плавим таласима. На њене ријалитијем појачане емоције, сестра Кортни покушава да јој објасни како то баш и није крај свијета речима: “Kim, there are people that are duing.”

Управо тај кадар, замрзнут и увећан са све титлом, током ове наопаке 2020. претворен је меме који описује сву суровост вируса у чијој ери живимо. Да, људи умиру свакодневно, и свијет више дефинитивно није исти. А није ни Ким.

Прошлог викенда, на америчком кабловском каналу Оксиген приказан је њен навелико најављиван документарац “Justice project".

За неупућене, не ово није филм “Правда за дијамантску минђушу” - Ким је лично у интервјуу за амерички Vogue прошле године у мају објавила како учи да постане адвокат и како ће своје новостечено знање и титулу уложити у напоре за реформу америчког правосуђа, првенствено на ослобађање оних који су криво оптужени.

Филм почиње тако што се упознајемо са случајем Елис Мери Џонсон, самохрана мајка која је због коцкања изгубила посао и мужа. Недуго затим, њен 12-годишњи син страда у несрећи на путу и Џонсонова пријављује банкрот.

Она каже да је само бринула о дјеци када је почела да сарађује са дилерима дроге и то као “telephone drug mule” – користећи свој телефон да повеже дилере са добављачима. То је био њен први и једини прекршај и упркос томе што сама никада није имала дрогу у рукама, осуђена је на доживотну робију плус 25 година.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана