Свијет никада није прежалио њихов раскид

Агенције
Свијет никада није прежалио њихов раскид

Сви смо је завољели у прелепој романтичној драми „Биљежница", а данас Рејчел Макадамс пуни 38 година.

Рејчел Макадамс је једна од најпознатијих канадских глумица. Пажњу јавности привукла је 2004. године улогом Реџине Џорџ у тинејџерској комедији Опасне дјевојке и Алисон Хамилтон у љубавној драми „Биљежница".


Током 2005. Рејчел се појавила у филму „Ловци на дјеверуше", да би наредне двије године направила паузу у каријери због великог притиска. Током 2009. враћа се високобуџетним холивудским филмовима.

Рејчел је школована глумица, дипломирала је позоришну глуму на Универзитету у Њујорку.

Рејчел је била у вези са глумцем Рајаном Гослингом од средине 2005. до 2007. године. Била је то љубав која је све опчинила. Вијест о њиховом растанку разочарала је све обожаваоце.

Наводно, Рејчел се увијек надала да ће се помирити, па ју је вијест да Рајан и његова изабраница Ева Мендес очекују прво дијете потпуно сломила.

Рејчел је одлучила да прекине везу са Рајаном управо због тога што он није био сигуран да жели дјецу, па ју је ова ситуација због тога још више погодила.

После раскида, Гослинг је говорио о Рејчел као о „једној од највећих љубави у животу", што је цијелу причу учинило још драматичнијом. Од тада, Рајан је био у вези са Евом, док је Рејчел Адамс излазила са двојицом глумаца, Џошом Лукасом и Мајклом Шином.

Почетком године Рејчел је открила да је у вези с продуцентом Џимијем Линденом.

Рајан је у ванбрачној заједници с глумицом Евом Мендес, с којом има двије ћерке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана