Сви су ишчекивали, али је славни пар ипак одлучио да одложи вјенчање

Срна
Сви су ишчекивали, али је славни пар ипак одлучио да одложи вјенчање

Познати пар Кејти Пери и Орландо Блум, који су се вјерили на Дан заљубљених, одлучио је да откаже вјенчање, из безбједносних разлога.

Наиме, пошто су јуче објавили вијест да је Кејт трудна, њихов план да се вјенчају на ово лето пропада. Одлучили су да стајање пред олтар помјере због коронавируса.

Подсјетимо, Кејти и Орландо су били у вези од почетка 2016. до марта 2017. године, а почетком 2018. године су се помирили. Иако се труде да свој живот држе подаље од очију јавности, вјерним обожаваоцима ништа не промиче.

Блум се трудио да вјеридба протекне савршено, па је све било украшено црвеним ружама и купио јој је прстен у облику цвета, али му је кутијица у којој је био прстен задала доста проблема.

"Није било толико лоше, али никако нисам могао да извадим прстен из џепа. Имао сам осјећај да ће то да се деси и то сам напоменуо дечку од којег сам купио прстен. Он ми је добар пријатељ па сам га упозорио да пази на величину кутијице. Рекао је да ће бити у реду, али знао сам. Била је превелика чим нисам могао да је извадим из џепа", испричао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана