Сви причају о њима: Глумац у вези са 40 година млађом

Агенције
Сви причају о њима: Глумац у вези са 40 година млађом

Амерички глумац Стивен Бауер, који тренутно глуми у серији "Реј Донован" у вези је са осамнаестогодишњом девјком, Лидом Лоудон.

Након што је пар виђен на премијери филма Вудија Алена "Magic in the Moonlight " свjетски медији су показали велико интересовање за ову везу због необично велике разлике у годинама. Наиме, Стивен има 57, а Лиди само 18 година.

Ова млада дјевојка себе описује као активисткињу, менаџерку, новинарку, љубитељку кафе и једину особу у Лос Анђелесу која није модел.

Након што је веза овог пара објелодањена, Лидина мајка др Ђина Лоудон написала је пост на друштвеним мрежама под називом "Када приватни живот вашег детета заврши у вијестима". Наиме, Ђина је признала да јој је било тешко да прихвати чињеницу да се њена ћерка тинејџерка виђа с много старијим мушкарцем. Њен супруг такође је био девастиран.

Међутим, она пише да су послије првобитног шока родитељи одлучили да стану уз своју ћерку и покушају да је разумију.

"Она је ипак наша ћерка. Генерално, имам само једну обавезу која је важнија од свих других, а то је да волим своје дијете", написала је Ђина.

Иначе Бауер, који је најпознатији по улози Менија Рибере из филма "Scarface" био је у браку с Мелани Грифит, с којом има двадесетосмогодишњег сина Александера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана