Сви хирови познатих личности

Агенције
Сви хирови познатих личности

Познате личности често заборављају да им њихови помоћници, које неријетко не доживљавају као особе, могу уништити углед без много труда.

До таквих ситуација обично долази када подређенима “прекипи” од чудних захтјева њихових шефова, па се затим обрате медијима како би на видело изнијели “прљав веш” медијски експонираних личности.

Radar Online је тако саставио списак неколико добро чуваних тајни великих звијезда које су постале јавна ствар након што су их обзнанили њихови помоћници.

1. Судски спор измеду Џенифер О'Нил и њене бивше шефице Лејди Гаге већ мјесецима прате бројни медији. У асистенткињином свједочењу пише: “Била сам поред ње 24 сата дневно, седам дана у недјељи. То укључује и спавање поред ње јер она не жели да спава сама”.

2. Бивша помоћница манекенке Наоми Кемпбел тврди како је Наоми улазила у хотелску собу тек након што је извршен један њен хир. Наиме, 25 свијећа са мирисом љиљана морало је бити постављено на одређена мјеста у хотелској соби; пет их је увијек било у купатилу и по десет у спаваћој и дневној соби.

3. Џорџ Џејконс, батлер Френка Синатре, морао је свакодневно да “маскира” проћелави дио Синатрине главе тупеом.

4. Бивша помоћница познатих, Лидија Витлок, писала је у својој књизи о чудним захтјевима својих бивших послодаваца. Тако је једном имала шефа којем је батлер у хотелску собу донио ручак који је укључивао путер. Проблем је настао када је маслац био преврућ, стога је Витлок од тог дана надаље морала пред њим прстима да притиска маслац како би се он увјерио да поновно није дошло до исте грешке.

5. Анонимна помоћница тврди како је, радећи за једног извршног продуцента, морала да разговара са његовим мачкама, а затим њему подноси извјештај о томе како је која мачка реаговала на разговор.

6. Списатељица Лилит Маркус сачувала је мејл једног од познатих холивудских менаџера у којем јој он налаже да му пронаде будилник чије је звоно “више умирујуће” од овог који тренутно има па је терао да сазна да ли су ова пецива која садрже воду из Лос Анђелеса другачија од осталих.

7. Лидија Витлок је једном морала двије суботе заредом (а то су јој били иначе слободни дани) да долази у стан свог послодавца у седам сати ујутро како би сачекала мајстора који треба да инсталира телевизор. Њеном послодавцу, наравно, није било битно да остаје код куће суботом, због тога.

8. Једна приватна асистенткиња је рекла како је свом шефу морала да договори са љекаром датум његове вазектомије. Медицинска сестра јој је том приликом рекла: “Реците шефу да подшиша длаке на скротуму, али нека их не брије”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана