Сви гледали у дјевојку Џејка Џиленхола: Необична модна комбинација изазвала опречне реакције

ГС
Сви гледали у дјевојку Џејка Џиленхола: Необична модна комбинација изазвала опречне реакције

Глумац Џејк Џиленхоли његова дјевојка Жане Кадје дебитовали су јуче на црвеном тепиху Канског фестивала као љубавни на премијери филма “The Innocents”, али није њихова романса оно о чему се причало.

Витка бринета и изабраница познате холивудске звијезде појавила се у креацији која је привукла пажњу не само присутних на овом престижном филмском фестивалу, већ и модних стручњака широм свијета. Жане је било готово немогуће не замијетити у откаченој креацији коју потписује чувени бренд “Loewe”.

Необичан детаљ нашао се посред груди, а представља огромне ружичасте усне, веома реално направљене и напућене тако да дјелују као да ће се сваког тренутка размакнути и “нешто” из глумице прозборити.

Иако су модни зналци били фацинирани необичном креацијом, на мрежама нису били тако благонаклони према Џиленхоловој дјевојци.

“Помало ме плаше, као да ће сваког тренутка да зине и прогута ме”, коментарисали су.

Ништа мане откачен није био ни аксесоар који је Жане одабрала. Веома необичну торбицу од плаве свиле (такође креација модне куће “Loewe”), попут наруквице је носила око зглоба, а хит детаљ биле су сребрне сандале на везивање са огромном машном.

Мреже су се такође усијале од коментара на њен стајлинг, а злобници нису пропустили да не примјете стопала и нокте на ногама ове љепотице. Осим што су јој сандале очигледно биле за број веће, па су јој прсти вирили ван газишта, хејтери су уочлии и да изглеа није дуго била од педикира, будућу да су јој ножни нокти дјеловали веома неуредно.

Ипак, било је и оних који су били одушевљени овом авангардном креацијом и који су јој дали чисту десетку за стил, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана