Све што нисте знали о легендарном Рону Џеремију

Агенције
Све што нисте знали о легендарном Рону Џеремију

Најпознатији порно-глумац на свијету Рон Џереми већ деценијама успјешно опстаје у порно-индустрији, а остварио се и у Холивуду.

 То потврђује и чињеница да је његова аутобиографија недјељама била на врху листе најпродаванијих књига у "Њујорк тајмсу".

"Већина људи ће се након моје књиге осјећати добро кад погледа порнић. Желим да људи имају здрав став према порнографији и моја књига то чини", изјавио је Џереми.

Представљамо вам неке од најзанимљивијих чињеница о овом страственом 63-годишњаку:

Млади дани

Рођен је као Роналд Џереми Хајат 12. марта 1953. Отац му је био физичар, а мајка књижевна уредница, која је током Другог свјетског рата радила у ОСС-у, агенцији која је претходила сувременој ЦИА. Рон течно говори њемачки и француски језик.

Почетак каријере

Рон је првобитно желио да се "озбиљно" бави глумом, али је као позоришни глумац готово гладовао. Захваљујући фотографијама које је његова тадашња дјевојка послала магазину, убрзо је почео да позира за Playgirl.

Тада је користио своје средње име, Р. Хајат, па је његова бака Роуз морала да се исели из стана на мјесец дана, јер није могла да поднесе небројене телефонске позиве оних који су помијешали њихове иницијале.

"Отац ми је рекао: ‘Ако желиш у тај голи, луди бизнис, нека буде. Али будеш ли још једном користио наше презиме, убићу те'", испричао је касније Рон.

Убрзо након тог разговора, престао је да користи презиме како не би срамотио своју породицу.

Џереми је магистар

Рон је факултетски образован човјек. Завршио је четворогодишње студије и написао магистарски рад из глуме на Квинс колеџу у Њујорку. Држао је и посебне курсеве глуме и често замјењивао асистенте на редовним предавањима на колеџу.

"Да ме родитељи виде са својом дјецом, одмах би звали полицију", нашалио се на рачун свог професорског искуства.

Често се појављује у музичким спотовима

Рон је један од ријетких порно-глумаца који је постигао славу изван индустрије и постао дио мејнстрима.

Међу његовим бројним активностима и интересовањима свакако је појављивање у музичким спотовима. До сада се појавио у спотовима Guns’n’Roses, Steel Panther, Flight of the Concords, Меркјурија Рива, али и популарном хиту новије генерације "Sexy And I Know It", који изводи LMFAO.

Добро га познају и гејмери

Рон је добро познат и у свијету игара, а његово тело "пикселизовано" је у игрицама попут Постал III али и заразној игри Celebrity Deathmatch. Његов глас се такође појављује у игри Bonetown.

Рон није само порно-глумац

Њега можете видјети у у "обичним" холивудским филмовима попут "Ghostbustersa", али и уз велика имена попут Џејсона Стетама у филму "Crank: High Voltage".

Занимљиво је да је глумио и у Дизнијевом филму "Bone Chillers", гдје се појавио у потпуно другачијем издању, под маскама, како не би узнемирио родитеље.

Има свој бренд рума

…који је, судећи по наградама, врхунског квалитета.

Бори се за права животиња

Глумац често сарађује с организацијом PETA. Прије неколико година је написао писмо Националном институту за здравље захтјевајући да прекину сексуално експериментисање с глодарима јер због тога њихови гени мутирају, а на мозгу им се јављају тешка оштећења.

Један од ријетких милионера у порно-индустрији

Иако многи подразумијевају да порно-звијезде завршавају каријеру без пребијене паре, то није случај с Џеремијем.

Он никад није упадао у проблеме с дрогом и алкохолом. Паметним радом, не само у порно-индустрији, већ на свим пољима забавне индустрије успио је да постане милионер.

Никад не жели да се пензионише

"Природа је окрутна! Што сте старији, треба вам више напора да полетите. Не желим да будем бивша порно-звијезда. Желим да и даље имам тај статус", рекао је једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана