Све спремно за осми "Нектар ОК фест" на Тјентишту

Срна
Све спремно за осми "Нектар ОК фест" на Тјентишту

ФОЧА - Долина хероја на Тјентишту овог викенда, од 15. до 17. јула, треба да дочека хиљаде младих из региона, Европе и свијета, који ће доћи да уживају у музици и љепоти природе на осмом "Нектар ОК фесту".

Необични фестивал, на необичном мјесту - у окружењу грандиозних планинских масива, глечерских језера и прашуме Перућица, које уз јединствену природу, као симбол слободе и отпора нацизму има и велики историјски значај, из године у годину привлачи све више не само младих, већ посјетилаца свих генерација.

"ОК фест" постаје препознатљив и као фестивал за цијелу породицу, па се све чешће могу видјети брачни парови са малишанима.

Камп смјештен на лијевој обали Сутјеске уз велики рекреативни базен Националног парка "Сутјеска" отвориће капије дан прије почетка фестивала, у четвртак, 14. јула, у 12.00 часова.

До 14. јула, цијена ОК камп комплета карата за све фестивалске дане и за све бине је 40 КМ, 14. и 15. јула коштаће 60 КМ, 15. и 16. јула је 40, а 17. јула је 20 КМ.

За посјетиоце који ће пратити само садржаје на главној бини, до 18.00 часова улаз је слободан, док је од 18.00 часова једнодневна карта 10 КМ, а тродневна 23 КМ.

Портпарол фестивала Вања Мишић рекла је Срни да је све спремно за почетак и да сви у организацији једва чекају још један сусрет са посјетиоцима.

"Фестивал је посао од 365 дана у години и оно за шта радимо и због чега радимо управо јесу људи који долазе. Камп је отворен од четвртка, 14. јула, до понедјељка, 18. јула. Свима који још нису набавили карте препоручила бих да се информишу на сајту `ОК феста`, гдје могу наћи детаљна објашњења", рекла је Мишићева.

И ове године извођачи ће наступати на три бине, а програм ће почињати у подне загријавањем уз ди-џејеве на "самер стејџу" код базена.

Концерти у "ОК кампу" почињаће у 16.00 часова, а на главној бини у 20.00 часова, након чега је афтер парти до зоре опет код базена.

"Поред тога, и ове године имамо `ОК синема стејџ` гдје ће посјетиоци моћи да гледају филмове под отвореним небом, као и `ОК бук зону` гдје ћемо у суботу и недјељу имати промоције књига", навела је Мишићева.

Метеоролози за викенд најављују суначно вријеме, а организатори кажу да какве год буду временске прилике добар провод неће изостати.

"Кампери су права публика, нису размажени, просто су спремни на све, али надамо се лијепом времену, то ће сигурно пријати свима који дођу", поручила је портпарол "ОК феста".

Главне звијезде осмог фестивала на Сутјесци су финска хеви метал гудачка група "Апокалиптика", а главну бину са њима ће током три фестивалска дана подијелити регионалне звијезде "Дубиоза колектив", Гоблини, "Сарс", "Зостер", Нено Белан, Дамир Урбан, "Психомодо поп", И-плеј, Сајлент, Никола Врањковић и Кирил Џајковски.

На "ОК камп" бини наступиће "Ортодокс Келтс", "Лет три", Војко В, Едо Мајка, "Саншајн" и "Морт", а одлична забава очекује се и крај базена уз неке од најпознатијих извођача електронске музике у регији, али и свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана