Шварци се јавно покајао

Агенције
Шварци се јавно покајао

Лос Aнђелес - Холивудски глумац и бивши гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер рекао је да је љубавна афера с кућном помоћницом била „најглупља ствар” коју је урадио тадашњој супрузи Марији Шривер, преносе агенције.

- Мислим да је то наглупља ствар коју сам урадио током цијеле везе. То је било страшно. Нанио сам огроман бол Марији и невјероватан бол дјеци - рекао је у интервјуу за телевизију Си-Би-Ес о својој вези која му је донијела пето дијете.

Бивши републикански гувернер Калифорније дао је интервју, који ће бити емитован у недјељу, у оквиру промоције његове нове аутобиографије „Тотални опозив: Моја невјероватно истинита животна прича”.

По окончању мандата у јануару 2011, Шварценегер (65) је настојао да поправи имиџ послије непријатних података који су изашли у јавност у вези с Милдред Бин, кућном помоћницом која је за његову породицу радила 20 година.

Њихов син Џозеф, који сад има 14 година, рођен је неколико дана пошто је супруга Марија Шривер родила њихово најмлађе дијете. Бинова је као оца навела бившег супруга и рекла да није била сигурна ко је отац све док дјечак није све више почео да личи на Шварценегера.

Шварценегер је прије неколико недјеља основао аналитички центар Институт за државну и глобалну политику, а вратио се и глуми.

Његов нови филм “The Tomb” у којем глуми и Силвестер Сталоне изаћи ће у јануару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана