Шварценегер има још двоје ванбрачне дјеце

Глас Српске
Шварценегер има још двоје ванбрачне дјеце

Дјечак из везе са кућном помоћницом Милдред Бина није једино ванбрачно дијете глумца Aрнолда Шварценегера, пише америчка штампа.

Глумица Џејн Сејмур тврди да глумац и бивши гувернер Калифорније наводно има још двоје дјеце са женама са којима је варао своју супругу Марију Шрајвер, са којом има четворо дјеце.

- Уопште ме није изненадила вијест о њиховом разводу, пошто сви знамо како се он понашао. Лично знам да има најмање још двоје дјеце, чије ће мајке ускоро иступити у јавност - упозорила је глумица, која је била блиска са Aрнолдом и Маријом.

Aмерички медији пишу да Шварценегера, умјесто зараде улогом киборга у филму "Терминатор 5", чека финансијска пропаст, уколико његова супруга Марија Шрајвер ријеши да се разведе од њега.

Aмеричка штампа додаје да ће потенцијални развод коштати Шварценегера 400 милиона долара, што је четири пута више него што је голфера Тајгера Вудса коштао разлаз од Елин Нордегрен.

Шварценегер је недавно отказао повратак на велико платно и ријешио да се посвети породици и позабави евентуалним разводом од Марије Шрајвер.

Глумац је већ отказао снимање анимиране серије "Гувернатор", а сада је одлучио да паузира и са повратком на велико платно у наставку серијала "Терминатор".

Шварценегер се на паузу одлучио након што је објављена вијест о његовој афери са кућном помоћницом са којом је добио ванбрачно дијете.

Роберт Нашин, адвокат холивудских преварених супруга, открива да би, у случају да се разведе од Шварценегера, Марија могла да очекује алиментацију од најмање сто хиљада долара мјесечно и више од 40 хиљада долара дјечијег додатка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана