Шварценегер има дијете са кућном помоћницом

Глас Српске
Шварценегер има дијете са кућном помоћницом

Бивши гувернер Калифорније Aрнолд Шварценегер и његова супруга Марија Шрајвер растали су се када јој је он признао да има дијете са женом запосленом у њиховом домаћинству, објавио је "Лос Aнђелес тајмс".

Лист наводи да је дијете рођено прије више од десет година, а у саопштењу објављеном у понедјељак Aрнолд је навео да је жени рекао да има дијете са другом женом, након што је у јануару окончао мандат гувернера.

Жена са којом има ванбрачно дијете радила је за гувернера и његову жену 20 година, а посао је напустила у јануару. Мараја Шрајвер се непосредно затим иселила из њихове заједничке куће.

- Схватам да је моја околина разочарана и бијесна и преузимам потпуну одговорност за своју поступке. Извинио сам се Марији, нашој дјеци, цијелој породици. Искрено ми је жао. Нема никаквог изговора и преузимам пуну одговорност за бол који сам им нанио - рекао је Шварценегер.

Идентитет кућне помоћнице неће бити откривен, као ни пол дјетета, да би се заштитила њихова приватност. Aмеричка штампа пише да је ријеч о жени која је за породицу Шварценегер радила 20 година, да је тврдила да је отац њеног дјетета њен муж и да је дала отказ у јануару "под пријатељским околностима".

Aрнолд и Марија Шрајвер саопштили су 9. маја да су се разишли послије 25 година брака.

Поред помоћнице са којом има дијете "Терминатор" је наводно Марију варао са још више од десет жена. Са супругом има четворо дјеце, двије ћерке и два сина.

Марија Шрајвер је припадница политичке династије Кенеди. Она је кћерка Еунис Кенеди Шрајвер, сестре убијеног америчког предсједника Џона Кенедија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана