Шварценегер асфалтирао рупу на путу у Лос Анђелесу VIDEO

Танјуг
Шварценегер асфалтирао рупу на путу у Лос Анђелесу VIDEO

ЛОС АНЂЕЛЕС- Аустријско-амерички глумац Арнолд Шварценегер испунио је асфалтом рупу на путу у свом насељу у Лос Анђелесу, за коју је рекао да је чекао три недјеље да буде поправљена.

Глумац, који се прославио улогом у филму ''Терминатор'', је на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер објавио снимак на којем се види како он и чланови његовог тима асфалтирају рупу на путу.

''Данас, након што је комшилук био узнемирен због ове огромне рупе која је недјељама ометала аутомобиле и бицикле, изашао сам са својим тимом и поправио је. Увијек кажем, хајде да се не жалимо, хајде да урадимо нешто по том питању'' рекао је Шварценегер.

На снимку се, док су Шварценегер и његови помоћници испуњавали рупу асфалтом, чула фанк музика.

У једном тренутку, једна од Шварценегерових комшиница се у атомобилу зауставила да махне глумцу, који јој је узвратио поздрав ријечима: ''Нема на чему. Морате сами да ово урадите. Ово је лудило. Три недјеље сам чекао да се затвори ова рупа...''.

Шварценегеров портпарол Данијел Кечел навео је да су људи из глумчевог комшилука више пута тражили да се поправе та и друге рупе у том подручју након што су улице опустошиле недавне олује и друге временске неприлике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана