Сузана Манчић прошла пакао након развода: Омаловажавао ме, говорио да нисам лијепа

ГС
Сузана Манчић прошла пакао након развода: Омаловажавао ме, говорио да нисам лијепа

Сузана Манчић, чувена "Лото дјевојка", данас је у срећном браку с Грком Симеоном Оцомокосом, због чега живи на релацији Београд-Атина. Прије брака са Симеоном била је у браку с Небојшом Кунићем који је био члан чувене групе "Седморица младих" и са којим има двије прелијепе кћерке, Теодору и Наталију.

Водитељка је својевремено испричала да се љубав између Небојше и ње родила из великог пријатељства, 1989. године, а пар се развео само осам година касније.

Она је једном приликом открила детаље њене и Небојшине љубави: "Обично кажем: онаква дјевојка, онаква удавача, а запросила мужа коме је била трећа жена".

Водитељка се због породице на неко вријеме повукла са јавне сцене, па је мужа заједно са децом пратила од Лимасола до Москве - "Удала сам се из велике љубави, али љубав је кварљива роба, лако нестане", изјавила је једном приликом, а касније је открила да ју је супруг омаловажавао говорећи да више није ни лијепа, ни млада, иако тек што је закорачила у четрдесете, као и да је нико не би хтио да није постала његова жена. Признала је и да је патила од депресије, због чега је редовно посјећивала психолога.

Бољи дани и нова љубав стигла је поново у живот Сузане Манчић када је упознала свог садашњег супруга Симеона Оцомокоса. Њих двоје упознали су се 2000. године, а осам година касније љубав су крунисали браком.

"Некада су мушкарци збуњени, несигурни, и ако нешто стварно желиш, потпуно је свеједно од кога ће кренути иницијатива и ко ће пробити лед. Мислим да је само први пут тешко удати се, други пут то иде лакше, имамо искуства, знамо које су нам слабост. Постанемо свјесни властитих мана и врлина, јер човек с годинама упозна себе и онда може да живот доведе у ред. Било је дана кад сам мислила како можда нисам права особа за дуге везе, брак. Међутим, испоставило се да гријешим, да ипак јесам. Требало је само да нађем правог мушкарца, човјека који ме разуме, кога ја разумијем", рекла је она тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана