Сузан Сарандон доживјела потрес мозга

Agencije
Сузан Сарандон доживјела потрес мозга

Америчка глумица Сузан Сарандон шокирала је фанове када је на друштвеним мрежама објавила фотографије на којима јој је лице у модрицама.

Наиме, како је открила, Сарандон је претрпјела тежак пад на окупљању грађана у Њу Хемпширу, након ког је добила потрес мозга.
"Мало клизања, потрес мозга, сломљен нос и избочено колено. Дакле, изгледа да нећу моћи да се сретнем људе у Њу Хемпширу, пре свега са сенатором Бернијем Сандерсом. Заиста ми је жао што ћу пропустити ту прилику", рекла је глумица.

Осим глуме, Сузан је активна и у политици. Прошле године била је међу 575 жена које је полиција ухапсила у Вашингтону испред Сената на протесту против америчког председника Доналда Трампа, пише клиx.ба. Грађани, међу којима је била и Сарандон, окупили су се како би показали своје незадовољство због Трампове политике према имигрантима.

"Хитни случајеви захтевају визионарско вођство. Сенатор Сандерс верује у нас и заједничку акцију за бољи свет. Он се бори за социјалну, расну и економску правду целог живота. Много раније, него што је кренуо у председничку трку. Сада је време за нас да се боримо за њега", написала је Сарандон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана