Сузан Бојл у депресији

Глас Српске
Сузан Бојл у депресији

Пјевачица позната по својим невјероватним пјевачким способностима, позната је и по крхком менталном здрављу. Сузан је, након што је прошле године изгубила у финалу британског ријалити шоу програма "Britain's got talent", пала у депресију те су је морали послати у болницу на посматрање. До сада је имала низ испада у јавности, а како наводе страни медији, овај пут је заплесала на улици испред своје куће.

Сузан Бојл подуже вријеме није имала никаквих неугодних испада у јавности, али њен недавни излазак из куће забавио је окупљене папараце. Сузан је, на одушевљење присутних, заплесала и то сензуално њишући куковима. 
Медији тврде како је Бојл изнова изгубила појам о стварности и да је њено плесање на улици одраз психичке нестабилности. 

Када је 45-годишња Сузан изашла пред пуну дворану људи на "Britain's got talent", сви су се у исти трен почели смијати и вријеђати је, а медији су је прозвали "ружни анђео". Жири који је предводио пјевачки критичар Сајмон Коуел, такође је нехумано дјеловао на реакцију публике. Када је пјесма "I Dreamd a Dream" из мјузикла "Јадници" кренула и Сузан почела да пјева, цијела дворана је остала у шоку и нису могли да вјерују. Послије неког времена сви су устали на ноге и громогласним аплаузом наградили Сузан, која каже да су је и у школи увијек вријеђали и називали погрдним именима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана