Сусрет добрих пријатеља: Ноле и Бекам заједно позирали и одушевили све (ФОТО)

ГС
Сусрет добрих пријатеља: Ноле и Бекам заједно позирали и одушевили све (ФОТО)

Српски тенисер Новак Ђоковић се појавио као гост изненађења на Златној лопти у Француској и засјенио све.

Србин је био у центру пажње поред овогодишњег лауреата Лионела Месија, а једна фотографија је обишла свијет. На њој се налазе Ђоковић и легендарни фудбалер Дејвид Бекам.

Ђоковић је у центру пажње и када не игра. Најбољи тенисер свијета није одиграо нити један меч од финала УС Опена у којем је освојио 24. гренд слем титулу, али привлачи пажњу гдје год да се појави.

На додјели Златне лопте која је одржана у Паризу, Ноле је поред лауреата Месија, привукао највише пажње.

Сви су жељели да се фотографишу са њим, сви су жељели да попричају са њим, и осим снимка на којем се види како се поздравља са Месијем и његовом породицом, још једна фотографија је привукла пуно пажње.

На њој се налазе Ноле и Бекам. Њих двојица се дуго познају тако да је ово био сусрет старих пријатеља у Граду свјетлости. Наравно, фотографија је одмах привукла доста пажње и постала вирална на свим друштвеним мрежама, пише Спортал.

Подсјетимо, Ђоковић се од викенда налази у Паризу, присуствовао је финалу Свјетског првенства у рагбију, затим и додјели Златне лопте, али данас је вријеме да се врати на терен и да га поново видимо како ради оно што најбоље умије – игра тенис.

Он ће на мастерсу у дворани Берси најприје овог уторка играти у дублу. Партнер му је Миомир Кецмановић, а играће против Јаника Синера и Стана Вавринке. Ђоковић је у синглу слободан у 1. Колу.

До краја сезоне, Ноле ће послије мастерса у Паризу, играти и на завршном Мастерсу у Торину и на финалном турниру Дејвис купа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана