Сурова правила којих мора да се придржава најбогатија дjевојчица на свијету

Г.С.
Сурова правила којих мора да се придржава најбогатија дjевојчица на свијету

Дјеца славних личности су од малих ногу изложена јавности и богата су. А да ли знате које дијете је најбогатије на свијету? Принцеза Шарлот, осмогодишња ћерка принца и принцезе од Велса Вилијама и Кејт Мидлтон. Њена нето вриједност је 4,1 милијарди евра према резултатима истраживања компаније „Outdoors Tous" .

Да је малена принцеза на врху листе и није велико изненађење. Али, знате ли да она од малих ногу мора да поштује нека строга правила понашања и стила одјевања.

За почетак, принцеза мора да научи четири страна језика. Помаже јој дадиља Марија Турион Борало од које је, како каже, покупила већ доста ријечи.

Поред тога, Шарлот још не смије да сједи за столом са одраслима током оброка.

„Прво мора да савлада правила понашања. До тада сједи за посебним столом", објашњава извор близак краљевској породици.

Обавезан је и ‘дрес код’, али и понашање у складу са догађајем, као и посебан одабир активности, хобија и школе.

Кад год се принцеза Шарлот појавила у јавности, била је обучена по истој „формули": у вишебојну хаљиницу А кроја са Петар Пан крагном.

Шарлот обавезно има и машнице у коси које су једнаке боји њених хаљина, а све њене ципелице су модел Мери Џејн. Пар бијелих таквих ципелица Шарлот је носила и на краљевском вјенчању Меган Маркл и принца Харија.

Принцеза Шарлот ће смијети да носи тијару тек када се уда. Наиме, у краљевској породици тијаре су статусни симбол који упућује на то да је жена већ удата и да не тражи мужа.

Дјеца британске Круне могу да уживају у врло ситним даровима као што је, рецимо букет цвијећа.

Такође, забрањено јој је да присуствује састанцима које њени родитељи имају са страним политичарима.

Под лупом јавности је од првог дана и чини се, грешке се не праштају.

Иначе, у овом истраживању, принцеза Шарлоз је иза себе оставила брата Џорџа (10) чија се вриједност процењује на 3,3 милијарде евра. Треће мјесто заузео је Жак, престолонаслиједник Монака и маркиз од Боа из кнежевске династије Грималди. Његова нето вриједност је 943 милиона евра.

Међу првих 10 нашли су се и Сторми Вебстер, ћерка Кајли Џенер и Тревиса Скота, Норт Вест, ћерка Ким Кардашијан и Кањеа Веста, Јутјубери Влад и Ники, Валентина Палома Пино, ћерка Салме Хајек и Франсое-Анри Пиноа, Макс и Ема Марибел Муниз, близанци Џенифер Лопез и Марка Ентонија, Сури Круз, ћерка Кејти Холмс и Тома Круза, и Блу Ајви Картер, ћерка Бијонсе и Џеј Зија, преноси nova.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана