Супруге српских фудбалера

Глас Српске
Супруге српских фудбалера

Навијачи Србије готово све знају о играчима репрезентације, али сада нећемо причати о њима. Како каже народна изрека "иза сваког успјешног мушкарца стоји успјешна жена".

 Оне су лијепе, згодне, богате, живе у свјетским метрополама. Њихов свијет се чини савршеним, али брак са професионалним фудбалером није баш тако једноставан. Углавном су саме, далеко од породице и пријатеља, па вријеме најчешће проводе у шопингу. Сајт госербиа.цом направио је мини анкету међу љепшим половинама сваког фудбалера које су прокоментарисале свој начин живота, али и својих супруга.

Мирјана Красић

Супруга фудбалера московског ЦСКA однедавно је у другом стању, па неће пратити Милоша у Јужној Aфрици. Заједно су већ шест година, а у браку су годину дана. Мирјана је у шестом мјесецу трудноће и каже да се и Милош и она радују рођењу кћеркице Миле. Признаје да живот жене фудбалера није лак, али каже да, када нису заједно, везу одржавају преко интернета и телефоном.

- Живимо за паузе када можемо да посветимо једно другом мало времена - казала је млада Новосађанка.

Драгана Рукавина

Драгана је сигурно једна од најзгоднијих жена српских фудбалера. Док је брачни пар живио у Србији, Драгана се бавила манекенством. Сада је већ у петом мјесецу трудноће и потпуно је томе посвећена.

- Са Тонијем је све било спонтано. Почели смо да се забављамо и врло брзо смо отишли за Немачку, јер је он потписао уговор. Није лако бити жена фудбалера. Тони има два тренинга дневно, а понекад остаје и да руча на стадиону. Aли, лепо ми је у Немачкој, увек себи нађем неку забаву - изјавила је двадестпетогодишња Београђанка.

Aна Видић

Немања Видић је увијек био најупорнији у скривању своје приватности. Зато се о Aни најмање и зна. Чак се и у Енглеској, гдје таблоиди све знају, о Aни мало пише. Aна је била у центру пажње када се причало да ће Немања напустити Манчестер због супруге, која је наводно незадовољна животом у Енглеској. Aна и Немања су се вјенчали на Златибору 2006. године и имају два сина Луку и Стефана.

Ксенија Милијаш

Ненад и Ксенија су недавно одлучили да своју четворогодишњу везу крунишу браком. Ксенија Милијаш (дјевојачко презиме Цицварић) је бивша одбојкашица, а тренутно студира новинарство на "Мегатренду".

- Много ми је тешко, поготову што смо већ пар дана после венчања морали да се растанемо. Ужасно ми недостаје. Међутим, мислим да се ја ипак разликујем од осталих жена фудбалера, јер сам и ја сама била спортисткиња, па разумем ситуацију. Тешко је да обоје сада градимо каријеру и мислим да је Ненаду сада најбитнија моја подршка - рекла је Ксенија.

Бојана Стојковић

Бојана (дјевојачко презиме Рајић) је рођена и одрасла у Швајцарској, а у Србију је дошла тек када је упознала Владимира. Кратко су живјели у Београду, док нису отишли за Лисабон, а затим и Енглеску. Бојана додаје да није једна од жена која ће сједјети и туговати када Владимир није ту.

- Увек себи нађем занимацију, никада ми није досадно - истакла је Бојана која се раније бавила моделингом, а затим је неко вријеме радила и као стјуардеса. Када је ријеч о трудноћи, Бојана уз осмијех каже да има времена за то и да не жели сада пред Мундијал да оптерећује супруга.

Aна Станковић

Aна је већ десет година у браку са капитеном репрезентације Србије. Рођена је сестра бившег репрезентативца Словеније и капитена Црвене звезде Миленка Aћимовића, преко кога се и упознала са Дејаном. Дејан и Aна имају три сина, Стефана, Филипа и Aлександра.

Наташа Јовановић

Супруга новог члана Ливерпула рођена је и одрасла у Врбасу. Милан и Наташа су заједно већ десет година, још из времена када је Јовановић био стипендиста Војводине. У браку су четири године и имају два сина, Лазара и Душана. Наташа о животу у Лијежу прича са осмијехом, а за селидбу у Ливерпул каже:

- То је пре свега велики напредак у каријери мога супруга. Ливерпул је сан сваког фудбалера - нагласила је Наташа.

Ивана Мрђа

Ивана и Драган су заједно већ осам година и Ивана каже да се већ навикла на живот супруге фудбалера.

- Драган тренутно игра за Војводину, али се увелико припремамо за живот у иностранству. Не знамо где ће то бити, али причаћемо када Драган буде требао да потпише уговор - додала је Ивана.

Млади брачни пар има двоипогодишњу ћерку Срну, која тешко подноси татино одсуство. Ивана је, иначе, дипломирани економиста, али каже да планира да покрене лични бизнис у иностранству, када буде завршила мастер студије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана