Супруга славног фудбалера: “Имали смо јако тешке тренутке”

Агенције
Супруга славног фудбалера: “Имали смо јако тешке тренутке”

Супруга познатог фудбалера Вејна Рунија, Колин отворено је причала о томе колико је тешко бити супруга славног спортисте.

Иако се многима чини како је лијепо и лако бити жена фудбалера, Колин Руни признала је како је имала јако тешке тренутке са супругом који је једна од највећих звијезди данашњег фудбала.

Колин је у вези с Рунијем од своје шеснаесте године, па и када су њихову везу потресали секс скандали, Колин је чврсто стајала крај фудбалера Манчестер јунајтеда.

У разговору за Дејли мејл, Колин, која с Рунијем има два сина, петогодишњег Каија и једногодишњег Клаја, објаснила је како су успјели да издрже све притиске.

Када је Колин била трудна с њиховим првим сином, Руни је био усликан како посјећује један бордел гдје је повезан с једном проститутком. Упркос овом скандалу, пар је успио да издржи све притиске и да данас буде једна од најстабилнијих породица.

“Нема никакве тајне. Имали смо успоне и падове и било је јако тешко у неким моментима, али смо исто тако имали и лијепе тренутке”, рекла је.

“Јако је важно да будете снажни као индивидуа. Сада када имамао двоје дјеце јако нам је важно да имамо заједничко вријеме. Једном недјељно обавезно одемо на вечеру или у биоскоп како бисмо имали тренутак времена само за нас двоје. То је само један дан недјељно који нам је јако важан”.

Након тринаест година везе Колин каже како су данас исти, само мало лукавији и искуснији.

“Старији смо и мало искуснији. И даље имамо исте пријатеље као некада и то је оно што највише волимо”.

Колин је објаснила како је њена породица као и све друге само са мало више среће.

“Дјечаци тек сада почињу да схватају да је њихов отац познат”, каже Колин којој када је Руни на такмичењу помажу њена и његова породица.

“Јако нам недостаје када није ту. Требало би да видите лица дјеце када се врати”, каже она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана