Супруга Робија Вилијамса је луђа од њега

Агенције
Супруга Робија Вилијамса је луђа од њега

Упознајте супругу Робија Вилијамса, која је вjеровали или не још "луђа“ од свог познатог мужа.

Ова недjеља била је турбулентна за пjевача и његову супругу Ајду Филд који су оптужени за сексуално злостављање њиховог асистента Жилса Де Бофилса. Роби се не помиње у оптужби већ његова жена за коју Жилс каже како је често шетала гола по кући и причала му о свом сексуалном животу.

Сада је Ајда још више заинтригирала јавност, а како кажу неки који су сарађивали с њом она посjедује веома необичан смисао за хумор. Међутим, то је оно што веже Ајду и Робија... тај смисао за хумор који је само њима комичан.

Када је Роби на свој четдесет и први рођендан посатвио провокативну фотографију на друштвене мреже с коментаром о својој мушкости, Ајда се само слатко насмијала.

Сјетићете се врло непимјерене рекламе за шоу Робија Вилијамса гдје он позира го, док манекенка клечи испред њега.

Очигледно је да Ајда и Роби дијеле нека другачија ограничења од нас осталих смртника.

И док Роби описује своју супругу с којом има двије мале ћерке као жену која га је спасила од самоуништења, она сигурно није анђео.

Прије него што је упознала Робија преко заједничких пријатељи била је слабо позната глумица.

Откако су у браку од 2006. Роби је оставио дрогу, стриптизете и проститутке, али нико са сигурношћу не може да тврди да је "нормалан“.

Није тајна да је Ајда упознавала свог супруга са дјевојкама које јој се учине атрактивним, па је тако прије неког времена дала Робијев број једној продавачици која јој се учинила слатком и рекла јој да се слободно јави да дође на дружење.

Било како било, њих двоје дјелују срећни заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана